Op wandelzoektocht tussen Leuven en Brussel

In de regio Leuven-Mechelen-Brussel lanceert LunA Tics dit jaar twee doeboeken met elk vierhonderd wandelzoektochtopdrachten.

Met de doeboeken ‘Tien wandelzoektochten tussen Leuven, Mechelen en Brussel’ en ‘Tien wandelzoektochten tussen Meerdaal en Zoniën’ kun je coronaveilig op wandelzoektocht met het hele gezin.

Je ontdekt de mooiste plekjes in de regio tussen Dijle en Zenne en tussen het Meerdaalwoud en het Zoniënwoud. Je komt gegarandeerd op plaatsen waar je nooit eerder kwam. Elke wandeling is tussen 5 en 9 kilometer lang en wisselt dorpskernen af met de pracht van natuur, bossen, weides en akkers.

Vier wandelingen – twee in elk boek – zijn haalbaar voor rolstoelgebruikers.

Elke wandelzoektocht bevat veertig zoekopdrachten. Met foto- en wandelzoektochten wandel je traag en heel bewust en elke ‘vondst’ is een leuk haha-moment. Om de antwoorden op de opdrachten te vinden heb je tijd tot 30 november 2021.

Het boek is niet alleen een ideale uitnodiging om zelf in beweging te blijven. Ook kinderen en jongeren vinden zulke wandelzoektochten leuk en als je een antwoordlijst instuurt voor 30 november 2021, maak je bovendien nog kans op een mooie prijs!
De antwoordformulieren vind je op de website van Luna-tics, bij de respectievelijke wandelzoektocht.

Kostprijs

Elk boek kost 20 euro + 4,80 euro leveringskosten. Leden van de Gezinsbond en Gezinssport Vlaanderen krijgen een korting van twee euro per boek, als ze bij de bestelling de code ‘Familie Fit’ vermelden. Wie de twee boekjes samen bestelt, betaalt maar één keer de leveringskosten van 4,80 euro.

Je vindt alle info op www.luna-tics.be. Je kunt bestellen via de website, door te mailen naar events.lunatics@gmail.com of door te bellen naar 0468/20 20 02 (niet sms’en).