Staycation-tip! Wandelzoektochten in Midden-Brabant.

Ga je graag op ontdekking in eigen streek of wil je een onbekend stukje Vlaanderen ontdekken, dan is het boek ‘Tien wandelzoektochten in de regio Leuven – Mechelen – Brussel’ een aanrader.

Het boek bevat uitgekiende wandeltrajecten in Boortmeerbeek, Haacht, Herent, Kampenhout, Kortenberg, Mechelen, Steenokkerzeel, Vilvoorde, Zaventem en Zemst. Elke wandeling is tussen 5 en 9 kilometer lang, telt veertig opdrachten en wisselt dorpskernen af met de pracht van natuur, bossen, weides en akkers.

Het doeboek werd eind juni gelanceerd en ondertussen wandelen al meer dan 400 ‘bubbels’ door Midden-Brabant op zoek naar informatie en foto’s. Het boek is deels geïnspireerd op de ‘berenzoektochten’ die bij het begin van de coronacrisis ontstonden en die wandelen ook voor kinderen aantrekkelijker moest maken. Dat opzet lijkt te lukken, want heel wat wandelaars melden dat hun kinderen en tieners maar wat graag mee op zoektocht gaan. Met foto- en wandelzoektochten wandel je traag en heel bewust en elke ‘vondst’ is een leuk haha-moment.

Het boek kost 20 euro + 3,75 euro verzendingskosten.
Als lid van de Gezinsbond of Gezinssport Vlaanderen kan je het boek met 2 euro korting bestellen via mail naar gezinssportvlaanderen@gezinsbond.be. Geef in je mail jouw adres en lidnummer van de Gezinsbond of Gezinssport Vlaanderen door.

Na betaling van 21,75 euro (18 euro voor het boek + de verzendingskosten) op rekeningnummer BE57 9733 7172 3535 van LunA Tics fv. wordt het boek naar je opgestuurd.

Wandel mee en WIN!

De eerste 5 leden die het boek bestellen, krijgen een gratis exemplaar toegestuurd.
Snel zijn is de boodschap!

Wie de antwoorden op de opdrachten van een wandelzoektocht instuurt naar events.lunatics@gmail.com, maakt bovendien ook nog kans op een extra prijs! Om de antwoorden op de opdrachten te vinden heb je tijd tot 30 november 2020.