De Grote Griezeltelling was een groot succes!

Gezinssport Vlaanderen en Sport Vlaanderen organiseerden ook dit jaar weer een Grote Griezeltelling om de Vlaamse griezelpopulatie in kaart te brengen.

In aanloop naar Halloween gingen gezinnen in heel Vlaanderen op zoek naar Griezels in hun buurt. We riepen heel Vlaanderen op om hun huis te versieren met een pompoen, vampier, skelet, heks, spin of een andere griezel. Zo werd het een leuke zoektocht voor de kinderen om alle Griezels in hun buurt in kaart te brengen.

Er werden duizenden Griezels geteld en meer dan 150.000 kleurplaten gekleurd. We ontvingen honderden foto's van families die gingen Griezeltellen!

Griezel-fotowedstrijd

Gezinnen die deelnamen aan het Griezeltellen en ons uiterlijk zondag 7 november een griezelige foto bezorgden van hun wandeling, maakten kans op 1 van de 10 sportpakketten t.w.v. 100 euro.

Op 10 november werden de winnaars uitgeloot. Proficiat aan fam. Michels, fam. Jochems, fam. Crame-Van Driessche, fam. Huijben, fam. Marchand, fam. Rotatori, fam. Moyson, fam. Nijs, fam. Severs en fam. Verschueren.

De winnaars 2021

Griezeltellen is een initiatief van Gezinssport Vlaanderen, sportdienst van de Gezinsbond, i.s.m. Sport Vlaanderen.