De Familie Fit Bubble Battle

Familie Fit daagt jullie uit in de Bubble Battle. Doe met je gezin mee aan alle opdrachten en bepaal wie de snelste, de spring in 't veld of de krachtpatser van jullie bubbel wordt!

Familie Fit zet jullie aan het bewegen!

Daag elkaar uit in de verschillende Bubble Battle opdrachten en bepaal wie de meest allround atleet van jullie gezinsbubbel wordt.

De opdrachten zijn ingedeeld in 6 categorieën:

  • Het meesterbrein
  • De krachtpatser
  • De handigste harry
  • De snelste speedy
  • De spring in ’t veld
  • De alleskunner

Spelregels

Elke speler start met een blanco mannetje.

Doel van de Bubble Battle is je mannetje zo volledig mogelijk op te vullen. Dat kan je doen door punten te verzamelen in elke categorie. Punten kan je verzamelen door de opdrachten bij elke categorie zo goed mogelijk uit te voeren. Per categorie moet er minstens één opdracht uitgevoerd worden.

Bij elke categorie hoort een accessoire, in verschillende groottes. Wie de meeste punten haalt binnen een categorie, mag zijn mannetje versieren met de grootste accessoire. De speler die tweede, derde, … eindigt, neemt telkens een kleiner formaat.

Wie bijvoorbeeld de meeste punten behaalt in de categorie ‘meesterbrein’, mag de grootste hersenen uitknippen en op zijn mannetje plakken. De krachtpatser verdient de grootste armspieren. De handigste en snelste mag de grootste handen en voeten op zijn mannetje kleven en de spring in ’t veld krijgt de sterkste benen.

De laatste categorie is die van ‘alleskunner’. In deze categorie daagt de Familie Fit jullie uit in 8 opdrachten. Wie het beste scoort op zo’n ‘alleskunner’-opdracht, krijgt een extra accessoire om zijn mannetje mee te versieren.

Staan jullie ook te trappelen om mee te doen met de Bubble Battle?

Hier vind je alle downloads om aan de slag te gaan met de Bubble Battle:

Voorzie zelf een blad papier en pen of potlood om jullie score bij te houden.