Familie Joosten-Hilven uit Lanklaar

Rita en Mathieu zijn zeer sportief-actief binnen de Gezinsbond. Samen met de vrijwilligers van afdeling Gezinsbond Lanklaar zetten ze wekelijks gezinnen in beweging!

Wie zijn jullie?

Wij zijn Mathieu Joosten (°1957) en Rita Hilven (°1961).
We hebben twee dochters en twee kleindochtertjes, met wie we graag de bossen van Lanklaar in trekken om mooie wandelingen te maken.

Hoe kwamen jullie in aanraking met sport?

Rita: In 2012 zijn we gestart met Nordic Walking in onze afdeling van de Gezinbond Lanklaar (Dilsen-Stokkem). Ons groepje wandelaars is gegroeid van 6 naar 20 enthousiastelingen die wekelijks de natuur in trekken om te gaan wandelen. Weer of geen weer, weg zijn we :-)
Daarnaast hebben we ook een actieve aquagym-club, waar ik elke woensdag ga sporten.

Mathieu: Door de vele uren zittend werk, bleek ons gewicht en cholesterol niet optimaal. Op doktersadvies zijn we meer gaan bewegen.
Ik ga elke dinsdag wandelen met mijn broer. Ook met de kleinkinderen maken we leuke wandelingen in onze mooie bos- en waterrijke omgeving. Hier valt altijd wel iets te beleven.

Sluit aan bij een leuke bende en ga mee sporten. De vaste afspraak in de agenda stimuleert om regelmatig te bewegen.

Bewegen jullie meer sinds jullie registratie op Familie Fit?

Familie fit is een echte stimulans om meer te gaan bewegen.
Zeker als je aan kop staat van het 'Fitste gemeente'-klassement, dan ga je natuurlijk nog meer bewegen om als eerste de eindstreep te halen. Hopelijk winnen we het Familie Fit-beweegdorp voor onze afdeling en kunnen we onze leden-gezinnen trakteren op een dag vol sport, spel en plezier.

Doe mee en word ook een Familie Fit

Bewegen is gezond! Bewegen is plezant! Bewegen is nog zoveel leuker als je het samen met je gezin kan doen.
Maak je Familie Fit-profiel aan en word, samen met tal van andere gezinnen, de actiefste familie van Vlaanderen!

Doe mee