Lichtjeswandeling 'Tot de maan en terug'

Wandel tot aan de maan en terug

Zorg tijdens de eindejaarsperiode voor extra sfeer in jouw afdeling met de Lichtjeswandeling 'Tot de maan en terug'!

Gezinssport Vlaanderen bezorgt jou een materiaalpakket met reflecterende pijlen en stickers in de vorm van sterren en een maan. Stippel een wandeltocht uit met de pijlen en de stickers en laat de deelnemers de weg zoeken met hun zaklamp.

Hoe werkt het?

  

 


STAP 1 - STIPPEL UIT

Ga op prospectie en stippel de wandeling uit.
Beperk de afstand van jouw tocht, zodat het ook voor gezinnen met jonge kinderen haalbaar is om mee te wandelen.

  STAP 2 - MAAK HET GEZELLIG

  Vraag aan de gezinnen die langs het parcours wonen om tijdens de wandeltocht hun huis te verlichten met een kaars of lichtjes. Je kan hiervoor onze 'infofolder voor buren' gebruiken die wordt voorzien in het materiaalpakket.
  Zo maak je de tocht nóg gezelliger!

  STAP 3 - COMMUNICEER

  Informeer jouw leden over de activiteit via jullie afdelingswebsite, sociale media, flyer, ... In het materiaalpakket zit een (digitale) opdrukflyer met informatie over de lichtjeswandeling, die je kan personaliseren (vb. de datum en startplaats toevoegen).

  STAP 4 - ORGANISEER

  Pijl jouw tocht uit; wandel nogmaals je uitgestippelde wandeling en hang op elk kruispunt de nodige wegwijzers op. Met de reflecterende tape uit het materiaalpakket kan je onderweg nog extra markeringen aanbrengen.
  De deelnemers gaan op pad met een zaklamp en volgen de weg naar 'de maan' door met de lamp te schijnen op de reflecterende pijlen en stickers.

  Wat krijg je van ons?

  Het materiaalpakket voor de lichtjeswandeling bestaat uit:

  • 20 reflecterende pijlen om je tocht mee uit te stippelen. Deze pijlen zijn waterbestendig en kunnen hergebruikt worden voor andere wandeltochten.
  • Een rol reflecterende tape voor extra markeringen op het parcours.
  • Reflecterende stickers van 20 sterren en 1 maan.
  • Een draaiboek, infofolder voor de buren en opdrukflyer (digitaal). Je kan het draaiboek ook - ter info - aanvragen via mail naar Gezinssport Vlaanderen.

  Gratis toegang tot RouteYou, het populairste platform voor het uitstippelen van wandelroutes.

  Met het gratis RouteYou account voor je club of afdeling stippel je eenvoudig een wandelroute uit, die je op verschillende manieren kan delen met je deelnemers (vb. als gpx-bestand, wandelkaartje of route met omschrijving). Wil je graag wat meer info over welke voordelen een RouteYou account voor jullie kan betekenen? Neem dan een kijkje op onze website.

  Prijs

  70 euro per materiaalpakket, incl. verzendingskosten

   Bestel hier het materiaalpakket